ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

Una dona i el seu nadó, atropellats per una furgoneta a Lleida

El vehicle ha empès el cotxet del petit diversos metres per la calçada
Una dona i el seu nadó han estat atropellats a Lleida | Cedida

 

Atropellament greu al Segrià. Una dona i el seu fill han estat atropellats a Lleida aquest dijous al matí. Els fets han tingut lloc al carrer del Baró de Maials, situat al barri de Balàfia de la ciutat.

 

Cap dels dos ha patit ferides de gravetat

Segons han informat des del portal informatiu ‘Segre’, els serveis d’emergències han rebut un avís al voltant de les 9.00 hores del matí on se’ls ha informat de l’accident que havia tingut lloc als carrers de Lleida on hi havia un vehicle implicat i un adult i un nadó ferits.

 

La dona passejava amb el seu nadó, que estava dins del cotxet, pel carrer del Baró de Maials quan una furgoneta els ha atropellat per causes que encara es desconeixen. A més a més, el vehicle ha empès el cotxet del petit diversos metres per la calçada. El servei d’emergències ha traslladat la mare i el seu fill fins a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida perquè els sotmetin a una revisió, tot i que cap dels dos han resultat ferits de gravetat.

 

 

Una jove de Lleida  el seu fill, retinguts pel seu marit

Una jove de Torrefarreras, a Lleida, ha compartit a través de les xarxes socials un vídeo on relata que va viatjar fins a El Cairo, a Egipte, amb el seu fill de tres anys per formalitzar la separació amb el seu marit. Tanmateix, l’home l’havia enganyat i la va amenaçar: «Em va robar al meu fill sota amenaces i em va dir que o tornava sola o en una caixa de pi».

 

El seu marit va aconseguir un document legal que impedeix que el menor surti d’Egipte, donant-li a ell la custòdia completa del nen. Tant el petit com la mare tenen nacionalitat espanyola i el govern està intentant trobar una solució, ja que «es tracta d’un cas de violència de gènere» i cal assegurar el benestar del nen i de la mare. No obstant això, la dona no vol tornar a Espanya sense el seu fill, per tant ha de contractar un advocat a El Cairo per intentar aconseguir de nou la custòdia del nen.

 

Comentaris