ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Una dona, amb 80 punts a la cara en ser atacada per un gos a Castelló

Tot i que l'animal tenia un boç de tela posat i portava la corretja, va atacar la dona després d'apropar-se per saludar-lo
American Stanford | ValènciaDiari

 

Una veïna de la Vall d'Uixó ha hagut de ser atesa d'urgències, i rebre més de 80 punts, després de patir un mos d'un gos 'American Stanford' esta setmana. L'animal, considerat com una de les races més perilloses, es trobava amb el boç posat en el barri de Carbonaire d'este municipi, localitzat en la comarca de la Plana Baixa, en la província de Castelló. De fet, era un lloc habitual de la dona.

 

Tal com ha avançat el periòdic 'Mediterráneo', la víctima coneixia al gos, i a pesar de què l'animal tenia un boç de tela posat i portava la corretja, va atacar a la xica, després de què esta s'acostara per a saludar-lo. 

 

L'afectada ha interposat una denúncia

Segons pareix, l'amo no tenia els permisos necessaris per a estos tipus de races i, a més, tampoc tenia l'assegurança obligatòria i el test psicotècnic, el que podria suposar una falta molt greu. A més, com que l'afectada ha interposat una denúncia, este delicte se sumaria al de lesions. 

 

La jove descansa en la seua casa, a pesar de la gravetat de les lesions. Mentrestant, la unitat del Seprona de la Guàrdia Civil s'està encarregant d'investigar els fets i de què un jutge decidisca que passa amb el gos. 

 

També pots llegir...