Una dona perd dos dits en un accident laboral a Reus

Els fets han succeït a l'empresa Borges de la capital del Baix Camp

Accident laboral a l'empresa Borges a Reus | CEDIDA

Greu incident el viscut aquest migdia de dijous, 7 de novembre a l'empresa Borges de Reus. Una treballadora ha perdut dos dits en quedar-se-li la mà enganxada en una màquina, segons informa el 'Diari de Tarragona'. Davant la gravetat de l'incident, ha estat traslladada fins a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. 

Greu accident laboral a Reus

El servei d'emergències ha rebut l'avís quan faltaven pocs minuts per a la una del migdia d'aquest dijous. El motiu de l'alerta ha estat un accident laboral que ha patit una treballadora de l'empresa Borges. La víctima de l'accident ha vist com se li quedava atrapada la mà en una màquina i això ha provocat que perdi dos dits.

Fins al lloc de l'incident han anat agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus, així com ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que han atès la dona en el mateix lloc dels fets. En conseqüència de la gravetat dels fets, però, ha estat traslladada ràpidament fins a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Així mateix, els Mossos han estat els encarregats d'obrir diligències de l'accident laboral. D'altra banda, Inspecció de Treball de la Generalitat investigarà els fets.


Comentaris

envia el comentari