Una dona deixa que violin la seva filla de 7 anys a canvi de diners i droga a l'Empordà

La Fiscalia demana 22 anys de presó | A més, li feia menjar deixalles i l'obligava a caminar pel passeig marítim «en roba interior i botes de taló»

Pla mitjà del Palau de Justícia de Girona l'11 de gener del 2019
La Fiscalia demana 22 anys de presó per vuit delictes | Catalunya Diari

Una dona s'enfronta a 22 anys de presó per permetre que un home violés la filla de 7 anys a canvi de diners o marihuana. Segons recull l'escrit d'acusació de la Fiscalia, l'acusada i la menor van conviure l'any 2008 a Roses (Alt Empordà) i la dona va sotmetre la víctima a «violència continuada» propinant-li pallisses o ruixant-li el cap amb líquid mataescarabats.

L'acusació pública relata també que la «vexava i humiliava» fent-la menjar aliments de les deixalles o forçant-la a caminar pel passeig marítim «en roba interior i botes de taló». A més, segons la Fiscalia, també l'obligava a presenciar relacions sexuals. El cas havia d'arribar a judici a l'Audiència de Girona aquest dijous però s'ha suspès perquè faltava un testimoni.

Vuit imputacions delictives

La Fiscalia l'acusa d'un delicte de maltractament habitual, quatre delictes de maltractament en l'àmbit familiar a persona especialment vulnerable, un delicte continuat d'exhibicionisme i provocació sexual, un delicte de corrupció de menors i un delicte continuat d'abusos sexuals a menor d'edat en comissió per omissió. Sol·licita 22 anys de presó, una multa de 7.200 euros i que indemnitzi la menor amb 30.000 euros. També vol que la inhabilitin per exercir la pàtria potestat durant 6 anys.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari