IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una dona que va ser adoptada als 2 anys busca ara els seus pares biològics al Raval

Creu que no va ser abandonada sino que es va perdre pels carrers del Raval

L'Elena avui en dia
L'Elena avui en dia | CCMA

L’Elena Mejías és una dona d’uns 31 anys amb una historia peculiar. Als dos anys d’edat aproximadament van trobar-la sola pels carrers del Raval de Barcelona, va ser un setze d’agost de 1988. No van trobar els seus pares i la nena va acabar sent donada en adopció.

Fins al moment la versió que es tenia era que havia estat abandonada però ara l’Elena busca a la seva mare biològica perquè creu que no va ser així, sinó que es va perdre i els seus pares ja no lo van trobar mai més.

Un dels motius que li fa pensar que no va ser abandonada és el que posa al seu expedient en la data en que la van trobar, ella diu que «Pesava 15 quilos i mig, 86 centímetres d'alçada, amb una analítica totalment normal, em fa pensar que un abandonament no era, a mi em cuidaven», explica la noia.

De moment ha penjat cartells a la zona on suposadament va ser trobada amb fotos seves de quan era petita per veure si algun veí la reconeix i li dona alguna informació que li serveixi.

Gràcies a això, segons s'explica a la CCMA, una dona del barri s’ha posat en contacte amb ella per dir-li que recorda que aquell estiu una nena de dos anys va desaparèixer i tothom la buscava. Segons la versió de la veïna, les dates i la seva edat coincideixen, però no ha pogut donar cap més dada rellevant amb la que es pugui fer un pas endavant amb la recerca.

Els cartells que l'Elena ha penjat al Raval
Els cartells que l'Elena ha penjat al Raval | CCMA

A més tampoc pot extreure cap ajuda del seu expedient d’adopció, ja que assegura que en ella no hi posa res útil: «No hi ha informació de res, ni de com em van trobar, ni a quin carrer, ni a quina hora, ni en quines condicions estava, si estava bruta, si estava bé, si plorava, si saltava, no hi ha res».

Ara gairebé 30 anys després dels fets succeïts espera, amb l’ajuda de tothom, poder trobar els seus pares biològics, o si més no, saber que és el que va passar el dia que la van trobar sola caminant pel Raval de Barcelona.


Comentaris

envia el comentari