La peregrina presumptament violada al Camí de Sant Jaume s'ho va inventar tot en patir un brot psicòtic

La dona ha confessat la veritat al centre mèdic on està ingressada per patir problemes mentals
La dona estava realitzant el Camí de Sant Jaume | La Voz de Galicia

 

Una dona veneçolana que va realitzar el Camí de Sant Jaume aquest febrer, va denunciar davant la Guàrdia Civil que l'havien segrestat i violat, al seu pas pel tram que va de Fisterra a Santiago de Compostela. Una declaració que ara resulta que es va inventar en patir un brot psicòtic, ja que fa temps que pateix problemes mentals, segons indica 'La voz de Galicia'.

Una història molt versemblant

Una veïna va alertar la Guàrdia Civil després de trobar-se una peregrina despullada i sola. Segons va relatar la presumpta víctima, dos homes l'havien interceptat, colpejat i amenaçat fins a aconseguir que accedís a l'interior d'un cotxe. La seva versió dels fets continuava detallant com un dels agressors la despullava sense cap mirament, mentre l'altre conduïa. Aleshores, haurien aparcat el vehicle per violar-la i, tot seguit, abandonar-la despullada en un descampat.

 

Els agents van tractar la història com si fos real perquè es van trobar la dona sense roba, amb lesions que es podien relacionar amb una agressió sexual i tenia molt fred. Tanmateix, alguns detalls van generar confusió entre els efectius, ja que es va contradir en alguna ocasió.

La confessió

Durant la investigació, van interrogar a diverses persones que es van creuar amb ella en aquell dia i van revisar totes les gravacions de les càmeres de seguretat dels llocs per on hauria passat la presumpta víctima. Hi ha homes que van assegurar que la peregrina els havia insultat en passar pel seu costat: «Tots els homes sou iguals».

 

L'actitud que hauria tingut la dona va ser la mateixa que va mostrar al centre mèdic on va ser ingressada després del succés. En tot aquest temps, els especialistes s'han encarregat d'atendre-la i, recentment, ella s'ha sotmès a un tractament a causa dels seus problemes mentals. El tractament ha estat clau perquè confessés que realment no havia estat violada ni segrestada, sinó que s'ho havia inventat tot.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris