Un pare es posa a desenterrar els seus 2 fills i el que troba el deixa marcat per sempre

L'home sospitava que els seus fills no havien mort i va començar a investigar

Unes flors envoltades de tombes en un cementiri
Una dona fingeix un embaràs i fa veure que els bebès han mort | Pixabay

Història increïble la que arriba des de Rússia. Daúd Daúdov, un home de 33 anys, i la seva dona presumptament havien tingut dos fills bessons que havien mort tràgicament durant el part. Almenys, aquesta és la història que sabia Daúd.

Daúdov, originari de la ciutat russa de Stávropol, va escoltar com la seva esposa li confessava que els seus dos fills bessons acabats de néixer havien perdut la vida. Alguna cosa sonava estranya per al marit i va voler viatjar fins a la república de Daguestan per a enterrar els seus fills, però la troballa que va presenciar va ser totalment inesperada.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un home descobreix que la seva dona havia fingit un embaràs

Daúd sospitava que li havien mentit amb la història sobre els seus fills, ja que en la seva opinió algú els havia robat i després havien fingit que havien mort. Per aquesta raó, va anar cap al cementiri per desenterrar els seus fills i confirmar les seves sospites.

Quan va arribar al lloc dels fets i va desembolicar les mortalles va trobar-se amb dos ninots de plàstic que simulaven ser els dos bessons que la parella havia perdut. Va ser llavors quan Daúdov va confirmar les seves sospites, però no només això: va descobrir que la seva esposa havia fingit tot el procés d’embaràs i, posteriorment, s’havia inventat la tràgica mort dels nens.

El fet ha causat tanta sensació a Rússia que des del Ministeri d’Interior de Daguestan han compartit un vídeo amb el moment exacte de la troballa, confirmant-se així que eren dos ninots de plàstic els cossos que havien enterrat. Segons s’explica en el mateix vídeo, Daúd assegura que la seva esposa va donar a llum el passat 3 de febrer. Sis dies després, el 9 de febrer, van comunicar-li que els seus fills havien perdut la vida per una complicació en el part.

Un fals test d'embaràs positiu va començar la seva mentida

Vladímir Vladímirov, governador del territori de Stávropol, va informar que la dona en cap moment va estar embarassada. El passat mes de juny, la dona russa va fer-se una prova d’embaràs que va ser positiva. Després d’una segona prova, va comprovar que es tractava d’un fals positiu i no esperava cap bebè.

Tot i això, la dona va ser incapaç de desvelar la veritat al seu marit i familiars, ja que tothom estava molt content amb l’embaràs. D’aquesta manera, va inventar-se que esperava bessons i va improvisar el pla sobre la marxa: «No tenia un pla clar. De tant en tant sentia que la meva panxa creixia. Al cap i a la fi, esperava estar embarassada. D'una banda, em vaig adonar que no estava embarassada, però d'altra banda, no podia parar de fingir que ho estava. Vaig enganyar tots els meus familiars i el meu marit, i és una cosa que lamento molt», ha afirmat la protagonista de la historia.


Comentaris

envia el comentari