Una dona, segrestada al Consolat de Mali de Barcelona

Els Mossos ja han detingut l'autor dels fets

Els Mossos d'Esquadra han informat d'un incident obert al Consolat de Mali després de rebre trucada que hi ha una dona retinguda al seu interior. El presumpte responsable dels fets ja ha estat identificat pel cos policial català. 

Segons ha avançat 'El País', els equips d'elit, els GEI, els cossos de seguretat ciutadana i l'equip ARRO es troben a l'edifici en qüestió.

Així mateix, una patrulla dels Mossos d'Esquadra s'ha personat a la zona dels fets després d'una trucada i han avisat en diverses ocasions que tenien la intenció d'accedir a l'edifici. Segons relaten, finalment, la dona els hauria dit que no podia obrir

Es tractaria de la dona del cònsol 

Aquesta seria la identitat de la dona retinguda a l'edifici situat al 126 de l'avinguda Josep Tarradellas, segons ha informat el mitjà citat anteriorment. Els Mossos, doncs, ja resten a l'interior de l'edifici intentat aclarir els fets. 

El presumpte autor dels fets, retingut pels Mossos al voltant de dos quarts de sis de la tarda d'aquest dilluns, 19 de març, és un ciutadà de Mali, segons informa la periodista Anna Punsí a twitter. A hores d'ara, al punt de les sis de la tarda, els equips d'elit, els GEI, els cossos de seguretat ciutadana i l'equip ARRO continuen a l'interior de l'edifici esmentat


Comentaris

envia el comentari