IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una dona de Sud-àfrica dona a llum el seu nadó després de morir

Els treballadors de la funerària van trobar dos cadàvers al taüt

Imatge d'un taüt gran i un petit
Imatge d'un taüt gran i un petit | Cedida

Macabre i al mateix temps sorprenent succés a Sud-àfrica. Una jove que va morir de forma sobtada a casa seva quan es trobava en el seu novè mes d'embaràs, va donar a llum. El personal de la funerària on es guardava el cadàver de la jove va trobar, més d'una setmana després de la seva mort, dos cadàvers en el seu taüt: el de la dona, i el d'un nadó. 

Segons explica el 'Times Live', es tracta del cas de Nomveliso Nomasonto Mdoyi, una jove de 33 anys i originària d'un poble pròxim a Mbizana, a Sud-àfrica. Tal com ha relatat la seva mare, la dona va morir sense que hagi transcendit encara el motiu, però això no va impedir que el seu fill neixi, inclòs després de la mort. 

Dos cadàvers en el mateix taüt

El propietàri de la funerària en qüestió va confessar que mai havia vist una cosa semblant en els seus 20 anys de professió. Després d'inspeccionar el taüt on hi havia el cadàver, el mateix dia del seu funeral, els treballadors van observar un segon cos al costat de la dona. Es tractava d'un nadó, però que també havia mort. El personal del centre va assegurar que no tenien ni idea que una cosa com aquesta podia passar. 

Mbikelwa Mpithi, que s'ha convertit en el portaveu de la família, va assegurar als mitjans de comunicació que «no es quedaran amb els braços encreuats», ni tampoc consideraran aquest succés com una cosa «normal». «Volem saber més», ha dit, després d'indicar que ja s'han posat en contacte amb metges i especialistes per aconseguir més informació sobre el que podria haver ocorregut. 

Una explicació científica

De fet, alguns experts en la matèria ja s'han pronunciat sobre el macabre succés. Tal com informa el 'Daily Dispatch', es podria tractar d'un «part post mortem», que generalment té lloc per la contracció i la relaxació muscular que es produeix després de la mort. També podria tractar-se d'un bacteri que, una vegada morta la persona en qüestió, provoca importants canvis en els cossos. 


Comentaris

envia el comentari