Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Richard Maedge i un cotxe de policia

Una dona troba el cadàver del seu marit a casa després de mesos desaparegut

El cos sense vida de l'home era en un armari de la casa

Jennifer Meadge, una dona resident a Illinois, va descobrir el mes de desembre passat el seu marit mort a casa seva. Va trobar l'home a l'interior d'un armari al domicili que compartien.

Jennifer estava buscant els adorns de Nadal per col·locar la decoració. Tot i això, en un dels armaris en què va voler rebuscar es va trobar amb un terrorífic panorama.

Una espantosa troballa

«Vaig decidir posar l'arbre de Nadal, i buscava una bossa d'adorns nadalencs. Va ser llavors quan ho vaig descobrir», va explicar. La dona va trobar les restes del seu marit, les quals es trobaven momificades. L'home, Richard Maedge, de 53 anys, havia desaparegut vuit mesos enrere.

L'última cosa que en van saber els seus familiars va ser que Richard els va expressar que aquell dia sortiria d'hora de la feina. No obstant això, mai més en van tenir notícies.

Diversos registres al domicili i cap prova trobada

Quan l'home va desaparèixer, la dona va denunciar el cas a les dependències de la Policia de Troy. Jennifer va anar fins a dues vegades perquè tractessin de trobar el seu marit.

Fotomuntatge de Richard Maedge
Abans de desaparèixer va comentar a la seva família que tornaria d'hora de la feina | Instagram (@TRUECRIMESISTER)

Per la seva banda, els agents de la Policia es van desplaçar fins a la casa del matrimoni, amb l'objectiu de trobar pistes sobre la seva ubicació, però mai no van tenir èxit.

Durant els registres a la propietat, els agents van poder adonar-se que hi havia una estranya olor semblant a la d'una claveguera. Així i tot, mai no es van imaginar que es tractava del cadàver de l'home descomponent-se. Cal destacar, que la parella era propensa a emmagatzemar objectes a la casa de manera compulsiva, i que l'olor podia ser causada per això.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Hi havia una mala olor sempre present a l'habitatge

A la segona visita, els agents van portar gossos rastrejadors, especialitzats a detectar indicis, però ni tan sols els animals van aconseguir trobar res. La germana de Richard, Marilyn Toliver, va arribar a expressar que no s'explica com ningú mai no va poder trobar el cos havent registrat la casa en diverses ocasions i estant present sempre aquesta mala olor.

Un forense, després de dur a terme la feina, ha declarat que l'home s'hauria tret la vida. El cos de Richard no tenia ferides i tampoc no presentava altres signes de violència. Per la seva banda, les autoritats del Departament de Policia de Troy, així com l'Oficina Forense del Comtat de Madison, han indicat que el cas està sent investigat.