Dos accidents dificulten el pas per l'AP-7 en diversos trams del Vallès

Han transcorregut amb pocs minuts de diferència

El accidente ha provocado largas retenciones en la carretera afectada
Imatge d'arxiu | cedida

Dos accidents transcorreguts amb pocs minuts de diferència dificulten el pas per l'AP-7 en diversos trams del Vallès, concretament a l'altura de la Roca del Vallès i de Barberà, que registren 4 quilòmetres de retencions cadascun.

Pel que fa a l'accident a Barberà del Vallès, que s'ha produït quan passaven vuit minuts de les dotze del migdia, ha tingut el seu origen en un xoc entre un camió i tres altres vehicles. Segons informen fonts del Servei Català de Trànsit a CatalunyaDiari, la via presenta més de tres quilòmetres de retencions, tot i que la circulació a l'AP-7 ja està força normalitzada en aquest punt. A l'espai de l'encontre, finalment, s'hi ha desplaçat una dotació dels Mossos d'Esquadra

A punt de la una del migdia, així mateix, les retencions continuen sent de tres quilòmetres en aquest punt de l'AP-7. 

Un vehicle implicat en un accident a la Roca del Vallès

Pel que fa a l'accident a la Roca del Vallès, que a hores d'ara provoca retencions de més de quatre quilòmetres a l'AP-7, hi ha un vehicle implicat i els Mossos d'Esquadra s'hi han desplaçat ràpidament amb tres patrulles. El succés, així mateix, s'ha produït quan passaven només tres minuts de les onze del matí d'aquest divendres, 8 de juny, i les cues comencen al quilòmetre 158 de l'AP7. 


Comentaris

envia el comentari