Dos accidents de trànsit provoquen importants retencions i compliquen el matí als conductors a la B-30 i a la C-58

Els problemes no només afecten aquestes vies, sinó també altres com l'autopista AP-7 o la C-16

Aquest dimarts, 6 de març, s'ha produït un accident a primera hora del matí a la carretera B-30, que està causant important problemes en el trànsit. En concret, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 5, a l'altura del municipi de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental. 

Com a conseqüència del sinistre, un dels carrils en direcció Girona ha quedat tallat, i això està provocant importants retencions en els dos sentits a la mateixa B-30, on a hores d'ara ja hi ha cinc quilòmetres de cues. A més, també està afectant altres punts de la xarxa viària, com l'autopista AP-7, on es registren tres quilòmetres de retencions, a la B-23, en direcció Girona, i a la C-16, en sentit Barcelona. 

Problemes per un altre accident a Montcada i Reixac 

Al mateix temps, un altre accident que ha tingut lloc a la C-58, a l'altura del municipi de Montcada i Reixac, també està complicant el matí als conductors que circulen per la zona. En concret, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), ja ha provocat més de cinc quilòmetres de retencions, i com a mesura excepcional s'ha decidit obrir el carril Bus-VAO per a tots els vehicles en direcció Barcelona, per intentar descongestionar la via. 


Comentaris

envia el comentari