Dos anys sense Caroline del Valle, l'adolescent desapareguda a Sabadell

La policia ha realitzat diverses batudes per la zona de la desaparició, però no ha trobat cap pista sobre què podria haver passat

Caroline del Valle | Cedida

 

Dos anys de silenci sobre la desaparició de Caroline del Valle. La data es compleix exactament aquest dimarts, després que aquesta adolescent de l'Hospitalet de Llobregat, que hagués fet 16 anys el passat novembre, desaparegués una nit de festa a la Zona Hermètica de Sabadell, mentre els seus pares pensaven que s'havia quedat a dormir a casa d'una amiga. L'última vegada que va ser vista pels seus amics va ser la matinada del 14 de març de 2015, fora de la discoteca Bora Bora. La noia havia sortit amb una vintena de joves, alguns d'ells fugats de centres de menors, i cap a les cinc del matí van marxar corrents després que els agents dels Mossos d'Esquadra apareguessin a la zona, ja que alguns d'ells tenien problemes amb la justícia per furt i robatori amb violència. 

Caroline va fugir amb un dels nois que es deia Justin, que va aparèixer hores més tard amb la roba canviada i rastres de fang. En la seva declaració, va explicar que la va perdre de vista després de dir-li que estava cansada d'amagar-se sota un cotxe. Des d'aquell moment ningú ha sabut res més de Caroline i hi ha un autèntic buit que la policia no ha aconseguit omplir amb cap pista. 

La policia ha dut a terme diverses batudes per localitzar la jove per zones properes a la seva desaparició. Una de les més recents va tenir lloc al passat mes de febrer i es va fer al castell de Can Feu i al terme municipal de Sant Quirze. La policia va pentinar la zona amb gossos, buscant alguna pista del lloc on pot trobar-se el cadàver de la noia, ja que la principal hipòtesi policial és que durant la nit de la desaparició, es va produir un homicidi i l'ocultació del cos. Però els Mossos d'Esquadra no van trobar res i la setmana passada es va iniciar una nova recerca, aquesta vegada en un solar ple d'aigua situat al polígon on es va perdre la pista de la jove, que malauradament va acabar sense descobrir cap detall sobre Caroline. 


Comentaris

envia el comentari