Dos cotxes col·lideixen a l'interior d'un dels túnels de l'N-150 a Terrassa

Hi han intervingut tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

El sinistre ha tingut lloc sobre les nou del matí d'aquest dimarts
El sinistre ha tingut lloc al voltant les nou del matí d'aquest dimarts | Francisco Javier Juárez

Aquest dimarts s'ha produït un accident en un dels túnels de la carretera N-150, al seu pas pel barri de Can Palet de Terrassa. En concret, dos vehicles han col·lidit al voltant de les 09.00 hores, i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat ràpidament tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i quatre dotacions de la  policia.

Un dels nostres lectors, Francisco Javier Juárez, ha aconseguit fotografiar el lloc on s'ha produït el sinistre, i ens ha enviat aquestes impressionants imatges. 

L'accident ha tingut lloc en un dels túnels de l'N-150
L'accident ha tingut lloc en un dels túnels de l'N-150 | Francisco Javier Juárez

 

Segons ha informat el nostre lector, dos vehicles han col·lidit
Segons ha informat el nostre lector, dos vehicles han col·lidit | Francisco Javier Juárez

 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres ambulàncies del SEM
Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres ambulàncies del SEM | Francisco Javier Juárez

 

Un matí marcat pels accidents

Aquest sinistre ha tingut lloc en un matí marcat pels accidents i els problemes en el trànsit a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. En concret, s'han produït diversos sinistres gairebé al mateix temps, que han obligat a tallar carrils en vies molt importants, i que han provocat força retencions. 

El primer accident ha tingut lloc a la carretera B-30, al seu pas pel terme municipal de Sant Cugat del Vallès. Com a conseqüència del sinistre, un dels carrils en direcció Girona ha quedat tallat, i s'han arribat a acumular fins a cinc quilòmetres de cues a la via. Però això no és tot, ja que l'accident també ha complicat el matí a l'AP-7, on s'han acumulat més de tres quilòmetres de cues, i a la C-16, en direcció Barcelona. 

El segon sinistre important ha tingut lloc aquest matí a la C-58, a l'altura del municipi de Montcada i Reixac. Després de causar més de cinc quilòmetres de retencions, les autoritats han decidit permetre el pas a tots els vehicles pel carril Bus-VAO, per intentar descongestionar la via. 


Comentaris

envia el comentari