ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Dos desapareguts en l'enfosament d'un vaixell pesquer a Barcelona

Encara no es coneixen les causes de l’accident

Dues persones desaparegudes i dues més ferides lleus, les quatre tripulants del pesquer 'El Fairell', és el balanç del xoc en què s’ha vist involucrada aquesta nau i el vaixell mercant rus 'Midvolga 2' —un abordatge, segons el llenguatge que ha fet servir Salvament Marítim— que ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda a 1,5 milles nàutiques de la bocana sud del port de Barcelona. El xoc, que ha tingut lloc cap a les 15.21 h, ha provocat que el pesquer, de dimensions molt més reduïdes que el mercant, s'hagi enfonsat completament.

El mercant havia sortit de Barcelona en direcció a Alexandria, quan per causes que es desconeixen, ha impactat contra el pesquer. Després del xoc el mercant ha girat cua i ha tornat al port barceloní. A bord d''El Fairell' hi havia quatre persones, les dues ferides lleus que han estat rescatades i les altres dues desaparegudes.

Des de l’Ajuntament de Barcelona s’ha explicat que a les 16.15 h els Bombers de la ciutat han rebut una petició de col·laboració i han enviat efectius de la divisió de submarinistes a la zona del sinistre. Els dos ferits lleus han pogut ser rescatats, però de moment els submarinistes segueixen buscant els dos desapareguts. D’altra banda, des del Port de Barcelona s’ha explicat que després de l’accident s’ha activat el pla d’autoprotecció (PAU) per donar suport a Capitania Marítima.


Comentaris

envia el comentari