Batalla campal a la Jonquera amb un ferit per una ganivetada

Cinc homes haurien començat l'enfrontament per un tema relacionat amb les drogues

Una detenció per part dels Mossos d'Esquadra
La baralla a la Jonquera va acabar amb dos detinguts i un home ferit | ACN

Nou enfrontament a la frontera amb França. Una baralla entre cinc persones a la Jonquera (Alt Empordà) ha acabat amb dos detinguts i un home ferit en una mà després que un altre li fes un tall amb un ganivet. 

Els fets han passat pels volts de quarts de tres de la tarda en una zona propera on hi ha la comandància de la Guàrdia Civil de la localitat. Segons ha pogut saber l'ACN, els cinc homes s'haurien discutit per un tema relacionat amb les drogues i han començat una baralla a cops de pedra.

En un moment de la trifulga, un dels homes n'ha ferit un altre amb un ganivet de grans dimensions. Finalment, la cosa no ha anat a més, i la Policia Nacional ha acabat arrestant dues persones que han participat a la disputa.

Dies de tensió a la Jonquera

La Jonquera està vivint uns dies amb molta tensió. Els seus veïns amb viscut diverses baralles multitudinàries en només unes hores, algunes iniciades per lluites entre bandes o temes relacionats amb les drogues. La setmana passada alguns ciutadans van poder gravar de primerà ma una petita baralla que va començar entre tres joves, segons sembla de dos grups diferents.

Tal com es poden veure a les imatges que van ser compatides a les xarxes, a poc a poc s'hi van unint més persones a la baralla.  Davant la violència que començava a tenir l'escena, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional van haver d'intervenir. En aquell moment, la baralla d'una dotzena de persones es va convertir en contra de la intervenció policial. 

Alguns joves van encarar-se en contra de la policia, forcejant i colpejant-los. Aquesta intervenció va finalitzar amb dos detinguts, un dels quals acusat d'atemptat contra els agents de l'autoritat. 


Comentaris

envia el comentari