Almenys dos ferits greus en l'explosió química a Tarragona

S'ha activat l’alerta PLASEQCAT | Protecció Civil demana el confinament de la població

Imatge de la gran columna de foc i fum provocada per l'explosió
L'explosió s'ha pogut sentir des de diversos punts de Tarragona | Tarragona Digital

ACTUALITZACIÓ 19.30 HORES

El confinament queda restringit a La Canonja i Vilaseca. Per altra banda, Renfe informa que està aturada la circulació de trens als trams: Tarragona-Reus i Tarragona- Port Aventura. Afecta les línies :R13, R14, R15, R16, R17 i RT1 i RT2. Hi hauria dues persones no localitzades, segons informa TV3, en la zona de l'empresa química afectada per l'explosió al polígon sud de Tarragona.

Almenys dos ferits greus

Protecció Civil ja ha activat l’alerta PLASEQCAT arran de l’explosió a la planta de l’empresa IQOXE, al polígon químic sud de Tarragona. Ara per ara, hi hauria dues persones ferides greus, i s’han hagut d’evacuar diverses instal·lacions esportives de la zona, al terme municipal de la Canonja. Els Bombers confirmen que el fum és tòxic.

L’espetec s’ha notat des de diversos punts de la geografia del Camp de Tarragona, diversos quilòmetres al voltant. La ciutadania ha vist un raig de llum i instantàniament s’ha sentit l’explosió. Els Mossos d’Esquadra, per la seva part, ja hi han enviat tots els efectius disponibles i demanen que ningú s’acosti a la zona.


Comentaris

envia el comentari