Bombers de la Generalitat

Dues persones ferides lleus en cremar un quadre elèctric d'un edifici al Barcelonès

Les dues persones ferides han estat traslladades al CAP del municipi

Matinada d'incendis a Catalunya on els Bombers de la Generalitat han hagut d'intervenir en dos incendis. A través de les xarxes socials els Bombers han informat que a les 6.43 hores han rebut l'avís d'un incendi que afectava un edifici de deu plantes  situat al carrer Saturn, al municipi de Sant Adrià del Besòs.

Un total de quatre dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets per tal d'extingir  el foc causat per la crema d'un quadre elèctric. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut d'evacuar dues persones que han resultat ferides lleus: una per cremades i l'alta per inhalació de fum. Les dues persones han estat traslladades al CAP. El cos de Bombers ha informat que finalment, l'incendi ha estat extingit.

Es declara un incendi a l'interior d'una indústria al Vallès

D'altra banda, aquesta matinada també han rebut un avís a les 5.23 hores d'un altre incendi. En aquest cas,  el foc s'ha declarat a l'interior d'una indústria d'articles metàl·lics situada al carrer Barcelona de Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental.

A hores d'ara, segons ha indicat l'Ajuntament del municipi a través de les xarxes socials, el foc s'ha donat per extingit però hi continuen treballant quatre dotacions dels Bombers que duen a terme les tasques de vigilància pertinents. Fins al lloc també s'ha desplaçat la Policia Local i una ambulància del SEM.

Bombers de la Generalitat
L'incendi s'ha declarat a l'interior d'una indústria situada al nucli urbà del municipi | Bombers de la Generalitat

 

Crema totalment una habitació en un incendi a la Selva

Els Bombers van rebre ahir al vespre, a les 19.57 hores,  l'avís d'un incendi que s'havia declarat en una masia de la població de Bonmatí, a la comarca de la Selva. A causa del foc,  una habitació del domicili va cremar completament i, a més, es va esfondrar la teulada d'aquesta zona. 

El cos de Bombers català van assenyalar que la resta de la casa havia quedat afectada per la temperatura i pel fum. Fins a la masia s'hi van traslladar quatre dotacions. Per sort, l'incendi va ser extingit i no es van haver de lamentar ferits.