Els dos guàrdies urbans del crim del pantà del Foix, imputats per la mort d'un manter a Barcelona

Els joves han estat citats a declarar divendres vinent

Imatge dels guàrdies urbans
Imatge dels guàrdies urbans | CatalunyaDiari.cat

Els dos exguàrdies urbans investigats pel crim del pantà del Foix han estat imputats aquest dimarts per la mort d'un manter a Barcelona durant una operació contra la venda ambulant. Rosa Peral i Albert López han estat citats a declarar divendres vinent, dia 16 de març.

El cas es remunta a l'any 2014, quan la víctima va caure des d'una alçada de trenta metres, a la zona del Castell de Montjuïc, mentre fugia de la policia. En el seu moment, els agents implicats en el cas van assegurar que el manter havia caigut sol, i el jutjat va decidir arxivar el cas de forma provisional. 

Possible relació directa amb el crim del pantà de Foix

El jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona va decidir reobrir el cas el mes de febrer contra els exguàrdies urbans Rosa Peral i Albert López, que continuen a presó per presumptament assassinar la parella sentimental de la dona, i posteriorment abandonar el seu cadàver en un cotxe calcinat als voltants del pantà de Foix. 

Cal dir que una de les principals hipòtesi amb què treballen els investigadors és que l'home mort podria haver amenaçat els detinguts amb revelar informació compromesa sobre el cas del manter mort a Montjuïc. En concret, la policia creu que l'agent mort va assabentar-se que la seva dona era amant de l'altre acusat, i es volia venjar. 

Peral volia matar la seva exparella

Amb tot, Peral està sent investigada per un altre cas, que es remunten al mes de juliol de l'any passat, quan ja havia ingressat a presó. El seu exmarit, mosso d'esquadra, va explicar que tenia sospites que la seva exparella sentimental volia matar-lo, i després d'una investigació la policia va trobar indicis que demostrarien que la dona preparava un nou homicidi. 


Comentaris

envia el comentari