TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Dos guàrdies urbans pateixen una brutal agressió a mans d'un grup de persones a Barcelona

El succés va tenir lloc a la zona del Port Olímpic i els assaltants els van robar la placa, el mòbil i diners
L'espai del carrer Marina on va succeir l'agressió | google street view

 

Dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van patir una brutal agressió a la zona del Port Olímpic de la ciutat comtal. Els fets va ocórrer el passat diumenge, 18 de febrer, quan els policies —que estaven fora de servei— van veure com un grup d’entre 7 i 8 persones els propinaven una pallissa.

 

Segons reporta avui ‘Crónica Global’, el succés va tenir lloc a les sis de la matinada del passat diumenge al número 18 del carrer Marina de Barcelona i es va originar després que els agents intentessin frustrar el robatori dels efectes personals d’una dona.

Els dos agents, fora de servei

És un dels fets que crida més l’atenció de la pallissa. Els assaltants en qüestió han propinar un amplíssim reguitzell de cops a la cara i als ulls. A més, tal com explica el mitjà citat anteriorment, un dels agents va ser amenaçat i posteriorment atacat amb una navalla a la cara.

 

Els agents, així mateix, van ser traslladats ràpidament a l’Hospital del Mar a causa de les evidents ferides que presentaven després del violent encontre. Tot i això, es desconeix a hores d’ara l’abast de les lesions als agents i si aquests continuen encara ingressats al centre hospitalari.

 

Els ferits, a més, tenen 30 i entre 45 i 50 anys, respectivament, i formen part de les unitats de servei nocturn de la Guàrdia Urbana.

Els van robar la placa, el mòbil i diners

Els atacants no es van estar de res després de l’agressió. Instants després de l’atac, de fet, aquests van optar per furtar la placa als agents, així com també el mòbil i diners a un dels policies atacats.

 

Els Mossos d’Esquadra ja s’han fet càrrec de la investigació i obriran diligències en els propers dies. A dia d’avui, però, el cos policial català no ha informat encara que s’hagi produït cap detenció.

Comentaris