ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Dos incendis originats a l’Empordà deixen un ferit amb afectacions lleus

El primer d’ells es va produir a la Bisbal d’Empordà, i el segon en un edifici de 18 plantes d’Empuriabrava

Bombers
Dos incendis originats a l’Empordà deixen un ferit amb afectacions lleus | Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitatvan estar treballant, durant la tarda d’ahir, en dos incendis que es van produir en diferents localitats de la província de Girona. El primer d’ells es va originar en un habitatge de la Bisbal d’Empordà —capital del Baix Empordà—, mentre que el segon va afectar un habitatge d’Empuriabrava, a la comarca de l’Alt Empordà. En aquest segon cas, les flames van ferir una dona, que va quedar afectada lleu pel fum. En total, quinze dotacions del cos es van haver de desplaçar fins a les dues localitzacions per dur a terme les tasques d’extinció.

Cinc dotacions extingeixen un incendi a la Bisbal d’Empordà

A les 13.38 hores de la tarda d’ahir, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un incendi que s’havia originat en una casa de Girona, concretament al primer pis del número 7 del carrer del Carme, a la localitat gironina de la Bisbal d’Empordà.

A conseqüència del foc, els Bombers van enviar cinc dotacions del cos per extingir l’incendi, i també es van personar al lloc dels fets diverses unitats de la Policia Local així com del Sistema d’Emergències Mèdiques. Afortunadament, cap persona va resultar ferida arran l’incident.

Una persona va resultar ferida a Empuriabrava

Tan sols uns minuts més tard, concretament a les 13.54 hores, el mateix cos era alertat d’un altre incendi, aquest cop iniciat en un emblemàtic edifici de 18 plantes de la localitat d’Empuriabrava, conegut popularment com a Delta Muga. El foc, que s’havia originat a la desena planta, va provocar que els veïns de la zona fossin evacuats i confinats amb seguretat per efectius dels Bombers.

A conseqüència de les flames, una dona va resultar intoxicada pel fum —si bé de caràcter lleu— i va ser atesa pel SEM i posteriorment traslladada fins a l’hospital de Figueres. Un cop extingit el foc, els Bombers van revisar la resta de pisos per assegurar-se que no hi hagués cap més ferit o que alguna altra zona hagués estat afectada.

A més d’aquest cos, fins al lloc de l’incident també es van desplaçar diverses unitats del SEM, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castelló d’Empúries.


Comentaris

envia el comentari