rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Dues persones intoxicades en l’incendi d’un pis a Masquefa, a l’Anoia

La crema ha tingut lloc de matinada i els afectats han estat evacuats a l’hospital de Martorell
Els Bombers de la Generalitat, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Dues persones han resultat intoxicades després d’un incendi en un pis de Masquefa, a l’Anoia. La crema, que es va iniciar al voltant de dos quarts de quatre de la matinada d’aquest dijous, 19 de juliol, va obligar els Bombers de la Generalitat a desplaçar-se amb quatre dotacions fins al punt de l’incident, que va tenir lloc al número 42 del carrer Bonavista.

 

Els Bombers, que segons relaten van rebre l’avís del foc a les 3:43 hores, han estat un total de dues hores per a poder extingir les flames. Els intoxicats, finalment, han estat ràpidament traslladats a l’hospital de Martorell, on resten encara a hores d’ara.

 

 

Dues persones a l’hospital per intoxicació

És una de les notes que deixa el succés. La crema de matinada, de la qual encara s’investiguen les causes, ha irromput la calma del carrer Bonavista de la localitat de l’Anoia quan s’ha iniciat un foc al número 42 d’aquesta zona.

 

Els Bombers, així mateix, han rebut l’avís de les flames instants després per evacuar les dues persones afectades —que han resultat intoxicades per inhalació de fum— i per evacuar les flames que cremaven el pis.

 

No ha estat però, una tasca fàcil. Segons relaten els mateixos Bombers de la Generalitat, l’extinció del foc s’ha allargat durant unes dues hores i les flames han malmès gran part de l’edifici afectat.

 

Un incendi en un pis de Terrassa, amb 9 intoxicats

Un total de 5 adults i 4 menors van resultar intoxicades de caràcter lleu després d’un incendi que afectava, el passat 13 de juliol, un pis de Terrassa. Fins a vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al primer pis d’un bloc de quatre plantes situat al carrer Xaloc de la localitat del Vallès Occidental per apagar les flames i, posteriorment, refredar el pis.