Dos joves de 17 i 21 anys, en estat greu després d'una baralla per un mòbil robat a Girona

El menor va ser apunyalat i els seus amics van apallissar l'agressor | Tots dos van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta

El ganivet utilitzat per l'agressor | CatalunyaDiari.cat

Els dos joves de 17 i 21 anys que es van barallar per un mòbil robat a Girona es troben ingressats a l'hospital Josep Trueta en estat greu. Els fets van tenir lloc aquest dimarts quan el més gran va apunyalar l'altre, després d'identificar-lo com el lladre que li havia robat el mòbil feia uns dies. L'agressió va tenir lloc cap a les 14.15 hores a la confluència dels carrers d'Ibèria amb Bisbe Sivilla, al barri de Sant Narcís. La víctima es trobava amb un grup de joves d'origen marroquí i l'agressor l'ha reconegut, armat amb un ganivet de grans dimensions, li va assestar diverses punyalades a la zona de l'estómac i al fetge. L'atac va derivar en una baralla, on els amics de la víctima van intercedir i van colpejar l'agressor amb violència. 

Tant l'un com l'altre van acabar a l'hospital Josep Trueta i aqust dimecres s'ha conegut que el seu estat de salut és greu. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i, de moment, ja han detingut tres dels implicats en la baralla per un delicte de lesions. Són joves de 18, 20 i 24 anys.


Comentaris

envia el comentari