ARA MATEIX

🔴 Jordi Cuixart surt de la presó de Lledoners

Un tiroteig al mig del carrer a Sabadell deixa dos ferits greus

Han estat traslladats a la Vall d'Hebron i al Parc Taulí amb ferides de diversa consideració
Imatge d'un dels trets, en un cotxe, com a prova de les investigacions dels Mossos d'Esquadra. | Cedida

 

Dues persones han resultat ferides la nit d'aquest divendres, quan faltaven pocs minuts per les onze, per arma de foc en un tiroteig al carrer Cartago de Sabadell, al barri de can Puiggener, tal com han confirmat fonts de la Policia Municipal de Sabadell a CatalunyaDiari. Els joves presenten ferides de diversa consideració i han estat traslladats a la Vall d'Hebron i a l'hospital Parc Taulí de la ciutat, a pocs metres del lloc del tiroteig, amb ferides de diversa consideració. En aquest sentit, cal destacar que un d'ells tenia una ferida al tòrax tot i que la seva vida no corre perill.

 

Els Mossos investiguen el motiu del tiroteig

Diversos veïns han apuntat que s'han sentit, com a mínim, set trets durant la trifulga, de la qual encara se n'estan investigant les causes que han motivat el tiroteig a ple carrer. Tot i que en l'incident hi ha treballat la Policia Municipal de Sabadell i els Mossos d'Esquadra, ha estat la policia catalana qui n'ha assumit la investigació.

 

Quan la policia i les ambulàncies, alertades pels veïns, han arribat a la zona del tiroteig, al barri de Puiggener, un dels barri més complicat de la cocapital del Vallès Occidental, han trobat dues persones estirades a terra ferides de bala. La policia investiga ara què ha motivat el tiroteig, si els dos homes, de nacionalitat marroquina, han estat assaltats per un altre grup de persones, si els dos s'han disparat entre ells i fins i tot si hi ha més ferits que hagin pogut escapar-se de la zona del tiroteig abans de l'arribada de la policia.

 

El tiroteig s'ha produït al mig del carrer, al barri de can Puiggener. | Cedida CatalunyaDiari.cat

 

Les primeres investigacions, tot i que encara en una fase molt inicial, apunten la possibilitat d'una revenja per la venda de drogues com el motiu principal del tiroteig d'aquest divendres. Encara no s'ha fet públic si les persones ferides tenen antecedents policials o si els Mossos d'Esquadra han pogut identificar o detenir alguna persona durant la nit.

 

El barri de Puiggener, el més complicat de Sabadell

El barri de Puiggener és un dels més castigats de Sabadell. Els controls de pas de la policia municipal són constants i se sap que és un lloc amb una alta taxa d'immigració, molts dels pisos han estat abandonats i ocupats per persones que han vingut de fora de la ciutat i s'ha convertit en un feu també de la venda de droga i de la inseguretat. Els veïns de la zona han insistit més d'una vegada a l'Ajuntament de la necessitat d'augmentar la vigilància per donar més seguretat al barri.