YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Dos joves intenten robar a l'interior de l'escola Migdia de Girona

Gràcies a l'avís d'un ciutadà, la policia va frustrar un robatori a l'Escola Migdia de Girona després que dos lladres trenquessin un vidre i una persiana

L'escola Migdia de Girona
L'escola Migdia de Girona | Google maps

 

El passat divendres 10 d'agost, durant la matinada, la Policia Municipal de Girona va poder frustrar un robatori en una escola del municipi gràcies a la intervenció d'un ciutadà.

 

Un veí va observar, al voltant de les dues de la nit, com dos joves saltaven la tanca de l'escola Migdia de Girona i intentaven entrar a l'edifici. A continuació l'home va trucar a la Policia Municipal que ràpidament va desplaçar dues patrulles de policia fins al lloc dels fets.

 

Un cop els lladres van saltar la tanca, van intentar accedir a l'edifici forçant una finestra i trencant una persiana. A més, per poder passar a la resta del recinte escolar també van trencar una porta.

 

Els joves van escapar de l'escola sense endur-se res

Al mateix temps, va arribar la policia a l'escola i un dels agents va saltar la tanca per a entrar a l'edifici i atrapar els joves. Tot seguit,  els lladres van intentar escapar-se de l'escola i la resta dels agents, que es trobaven al carrer, van perseguir-los fins a aconseguir atrapar un dels dos nois i identificar-lo.

 

Gràcies a la intervenció ràpida dels agents de policia, els danys no van ser majors i els joves van fugir sense haver disposat de prou temps per a robar res de l'escola Migdia de Girona. 

 

Segons informa la Policia Municipal de Girona, el detingut és un noi jove, de 18 anys i veí de la ciutat, a qui els agents de policia van endur-se a comissaria per un presumpte delicte de robatori amb força.

 

Cinc detinguts pel robatori de diverses cases a Barcelona

Per una altra banda, el passat 9 d'agost, els Mossos d'Esquadra van desarticular una banda de 5 membres, de nacionalitat xilena i un d'ells menor d'edat, que cometia robatoris en cases de diversos municipis de la província de Barcelona.


Comentaris

envia el comentari