Dos joves de Rubí de 23 anys resulten ferits en un accident a La Rioja

Els joves, un noi i una noia, van sortir-se de l'N-232 el passat diumenge

Els joves de Rubi van patir un accident en aquest punt de l'N-232 a La Rioja, al terme municipal d'Agoncillo
Els joves de Rubi van patir un accident en aquest punt de l'N-232 a La Rioja, al terme municipal d'Agoncillo | Google Street View

Dos joves de Rubí de 23 anys han resultat ferits després de patir un accident a La Rioja. La col·lisió, que va tenir lloc el passat diumenge al punt quilomètric 396 de l’N-232, va provocar diverses ferides als joves, un noi i una noia, que van ser traslladats d’urgència a l’hospital de Sant Pere de Logronyo. Tot sembla indicar, d’altra banda, que els joves van sortir de la carretera.

Segons informa el Centre de Coordinació SOS Rioja 112, diversos particulars van alertar de l’accident que va tenir lloc al terme municipal d’Agoncillo, a La Rioja, al punt de les 14:15 hores del passat diumenge . Fins al punt de l’encontre, finalment, s’hi van personar diversos equips d’emergències com el Servei de La Rioja de Salut i diverses dotacions de la Guàrdia Civil. Alguns dels més habituals de la via esmentada, en aquest sentit, han optat per posar en relleu la perillositat de la mateixa. 

Crema un magatzem a Rubi

Els Bombers de la Generalitat van haver d'intervenir el passat dissabte, 6 d’octubre, a la matinada al municipi de Rubí per extingir un incendi declarat en el polígon industrial de Sant Genís. En concret, el foc va afectar un magatzem de material per embalar, situat a l'avinguda de Josep Pujol, que va quedar completament destruït. 

L'avís es va rebre a les 00.31 hores, i fins al lloc es van desplaçar catorze dotacions terrestres del cos d'emergències. En arribar al lloc de l'incendi, les flames ja afectaven la totalitat de la nau, una construcció de 60 x 30 metres quadrats, i la coberta, de planxes metàl·liques, havia col·lapsat. Les causes de l’incendi, però, continuen sense sortir a la llum.  


Comentaris

envia el comentari