Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Es desconeix si ha estat un desafortunat accident o si hi ha una alguna motivació al darrere

Imatges del lloc de l'atropellament a Trèveris, Alemanya, amb els serveis d'emergència i la policia
Imatges del lloc de l'atropellament a Trèveris, Alemanya, amb els serveis d'emergència i la policia | Europa Press

Actualització 17:15 hores

La xifra de morts a causa de l'atropellament múltiple puja a quatre persones, una de les quals, segons una televisió regional, una nena. La Policia ha informat que l'autor dels fets és un home de 51 anys, de nacionalitat alemanya, veí de la circumscripció de Trèveris.

Notícia original 15:16 hores

Almenys dues persones han mort i diverses han resultat ferides a causa d'un atropellament múltiple a Trèveris, a l'oest d'Alemanya. Tal com informa el diari 'ABC' un conductor ha accelerat en entrar a una zona de vianants i ha començat a atropellar els grups de vianants. L'alcalde del municipi, Wolfram Leibe, ha detallat que almenys 10 ferits i que han mort dues persones. A hores d'ara es desconeix si ha estat un desafortunat accident o si hi ha alguna motivació al darrere.

La policia ha procedit a detenir el conductor i ha estat posat a disposició judicial. D'altra banda, els cossos de seguretat demanen a la població que evitin transitar per aquesta zona i manté la zona acordonada, mentre els serveis d'emergència atenen a les persones ferides.

«En el moment de l'impacte, he vist diversos cossos volant per l'aire», ha indicat un testimoni a diversos mitjans locals. El cotxe en qüestió era un Rangerover gris, tal com es pot veure en el següent tweet, on es mostra el moment de la detenció per part de la policia.


Comentaris

envia el comentari