Dos mossos d'esquadra eviten que un home salti al buit des d'un pont a Manresa

Els agents el van subjectar del cinturó quan aquest ja s'havia deixat caure

Un caporal i un agent de trànsit dels Mossos d'Esquadra van salvar, el passat 18 de maig, la vida d'un home de 38 anys que volia saltar al buit des del pont del Suanya, a la C-37, a Manresa. La situació va arribar al límit quan l'home es va deixar caure, i només la ràpida intervenció dels agents, que el van subjectar per la bossa que portava a l'esquena pel cinturó, van evitar que es precipités des d'una altura de 15 metres. Els fets van tenir lloc quan els dos mossos van rebre l'avís que hi havia un home al viaducte de Rajadell de la C-37, que planejava saltar al buit. Els agents es van dirigir sense la sirena encesa al lloc i, quan van arribar, van trobar l'home ajupit sobre les tanques protectores, i un altre assegut en el petit sortint que dona al buit. Gràcies al fort vent que feia aquell dia, cap dels dos homes els va sentir arribar, i els fets no es van precipitar.

Després d'una petita conversació, l'home amb intencions suïcides els va demanar que el deixessin en pau, i va girar el cos, fent-lo lliscar cap al buit. Un dels mossos ràpidament el va agafar per la motxilla que duia, molt preocupat perquè aquesta no aguantés. L'agent, però, no va veure que el seu company havia agarrat, també, l'home pel cinturó, i després pel pantaló, però sense tenir força suficient per remolcar-lo.

Per sort, un conductor que passava per la zona va aturar el seu vehicle, i ràpidament va ajudar a estirar l'home cap amunt. Poc després, van arribar els serveis mèdics, que es van fer càrrec del rescatat. Els dos mossos d'esquadra han assegurat que van acabar molt emocionats, i que, poc després, van aconseguir contactar amb el conductor que els va ajudar, per agrair-li el seu gest. 


Comentaris

envia el comentari