Dos policies abusen sexualment d'una menor detinguda a Mèxic

Li van dir a la jove que si mantenia relacions amb ells, no seria reclosa en un centre

En el municipi de Ecatepec, a Mèxic, es van viure unes escenes que han estremit als milers d'internautes que avui dia han pogut veure el vídeo a les xarxes. Una jove de disset anys va ser detinguda per inhalar solvents en el municipi de Santa Clara. Tot seguit, la van portar a un Centre de Desenvolupament Comunitari anomenat El Gallito i li van fer fotos amb tal de fitxar-la, però el pitjor va venir a continuació.

Els policies municipals que la van portar al centre, el comandant Luis Rodolfo Peñaflor i Luis Beltrán Ledesma, conegut com el chamaco, li van dir que la reclourien i no tornaria a veure als seus pares, però que si volia que la traguessin d'allà i la deixessin en llibertat hauria de tenir sexe amb ells. Encara que en el vídeo no es pot veure l'abús, sí que es grava a la jove vestint-se, mentre que Luis Beltrán Ledesma es puja els pantalons i es corda el cinturó. Tot i que una encarregada va descobrir als policies en el bany i els va preguntar què feien, ells van adduir que estaven allà perquè no hi havia paper al bany d'homes.

La denúncia s'ha fet pública i les fotos dels agressors s'estan difonent per les xarxes socials per tal que la gent s'uneixi a la denúncia comuna perquè siguin jutjats per l'abús d'una menor. Els fets, que van ocórrer al mes de maig, encara no s'han esclarit i estan pendents de ser vists per una jutgessa.


Comentaris

envia el comentari