Vídeo angoixant: Dos taurons persegueixen un nadador paralímpic mentre s’entrenava a la costa catalana

Ariel Schrenck és el protagonista d’aquesta història que finalment va acabar en un ensurt

Imatge d'un exemplar de tauró nedant al mar
Els dos taurons van perseguir el nadador paralímpic | Arxiu

Gran ensurt el que es va emportar el nedador paralímpic Ariel Schrenck quan es trobava nedant en una platja de la Costa Brava en l'inici dels seus entrenaments al mar després de l'aturada per la pandèmia del coronavirus. Va ser en un d'aquests primers exercicis a l'aigua quan va ser sorprès per dos taurons.

En aquest sentit, l'esportista paralímpic va veure com, de cop, dos taurons van començar a perseguir-lo a l'aigua. L’ensurt va ser enorme, però, afortunadament, tot va quedar en una anècdota d’infart. «Vaig parar per recuperar aire i vaig veure com la meva mare començava a cridar-me com una boja; en aquell moment em va entrar un pànic terrible al cos i vaig començar a nedar com un boig», va explicar Schrenck en declaracions al programa 'Jugones' de 'La Sexta'. En aquest vídeo es pot apreciar l'angoixant escena:

Els pares del nedador eren a la platja contemplant com entrenava el seu fill, i van ser testimonis de tota l'escena, mentre que, gràcies als seus senyals, probablement han salvat al seu fill. «Em vaig concentrar en poder cridar, fer que sortís de l'aigua; en aquell moment, la por em va envair», va afirmar la mare en el mateix programa.

En el precís instant que van aparèixer els taurons, el nedador es trobava nedant a uns cent metres de la riba. «Han estat els cent metres en què més m'he deixat l'ànima nedant», va assegurar Schrenck, que, un cop va arribar a terra ferma, es va estirar a la sorra respirant i recuperant-se de l'ensurt i del gran esforç. Resulta que, precisament a causa de l'absència de persones i embarcacions a les platges pel confinament, aquest tipus d'animals s'estan acostant molt a la costa.


Comentaris

envia el comentari