Dos pilots baixant de l'helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM)

Dos treballadors ferits greus en un accident laboral a Vilafranca del Penedès

Fins al lloc dels fets han intervingut quatre dotacions dels Bombers

Nou accident laboral de caràcter greu a Catalunya. Els Bombers de la Generalitat han informat que han estat treballant en un accident laboral greu a Vilafranca del Penedès. Concretament, es tracta de dos treballadors que han resultat ferits en caure des d'una alçada d'un tercer pis, d'uns 10 metres aproximadament.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat quatre dotacions dels Bombers. Els ferits han estat evacuats pel Sistema d'Emergències Mèdiques, un a l'hospital de Vilafranca del Penedès i un altre en helicòpter a l'hospital de Bellvitge.

 

Mor un home de 44 anys en un accident laboral al Bages

Aquest dimarts al migdia també es va produir un accident laboral, de caràcter mortal, a Santpedor, a la comarca del Bages. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, van rebre l'avís als voltants de les 14.45 hores quan un empleat d'una empresa de recanvis estava greument ferit. Concretament, un home de 44 anys i veí de Sant Fruitós de Bages.

Segons els testimonis, la víctima estava manipulant una màquina de la cadena de muntatge de l'empresa quan aquesta li hauria produït un tall profund a la zona de l'abdomen. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per salvar la vida de l'home, que va morir a la ubicació del tràgic succés.

Els agents de la policia van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals. Malauradament, la llista d'accidents laborals mortals a Catalunya continua creixent a mesura que avança l'any. Un greu problema per la societat que s'emporta un alt nombre de víctimes.