Dos veïns de Sevilla durant la concentració feminista del 8-M: «Estem amb totes aquestes guarres, que no treballen»

«El que cal fer és fregar més, que són totes unes perdulàries», reclamen en el vídeo

Dos hombres de Sevilla en la Huelga Feminista del 8 de marzo
Dos homes de Sevilla en la Vaga Feminista del 8 de març. | Twitter

Dos veïns de Sevilla s'han convertit en el blanc de totes les ires a les xarxes socials, després de publicar-se un vídeo que van gravar durant la mobilització del passat 8 de març. El Dia de la Dona va servir per celebrar una vaga feminista que, els protagonistes de les imatges, no van veure amb bons ulls.

«Aquí, des de televisió Pirindola, passant una 'jartá' de fred a la Plaça Nueva, amb totes aquestes guarres, que no treballen», començava un dels interlocutors. Per la gesticulació i la vocalització, s'evidencia que es troben en estat ebri, tot i que no serveix d'excusa en cap moment.

«El que cal fer és fregar més, que són totes unes perdulàries», acompanyava el segon protagonista del vídeo, qui semblava estar en les mateixes condicions que el seu amic. «Cal fregar més», sentenciava el primer protagonista, gravant, de fons, la manifestació.

Menyspreu a les xarxes socials

Les imatges van ser difoses per @DebilbaoM, un usuari de Twitter que no va dubtar a compartir l'arxiu. «Hola, us presento a aquestes dues 'encantadores' 'persones' de Sevilla. Si les veieu per aquí, saludeu-les amb l'afecte que mereix», escrivia, en clar to sarcàstic.

«Compartiu el vídeo», sol·licitava el propietari del compte, qui pretenia que «tot el món conegui a aquestes formes de vida mononeuronales recentment extretes d'un tros d'ambre», mostrant el seu clar rebuig a les burles i insults que van emetre en els seus comentaris.El vídeo, que compta amb més de 185 mil reproduccions, a més de gairebé 5.000 retuits i més de 2.000 comentaris, ha deixat molts missatges de menyspreu, cap als protagonistes de les imatges. A continuació, us mostrem els textos més destacats, relacionats amb el contingut.


Comentaris

envia el comentari