IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Dotze detinguts en una operació contra captadors d'associacions cannàbiques a Barcelona

L'operatiu policial s'ha fet de manera conjunta per membres de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra

Guàrdia Urbana de Barcelona
Dotze detinguts en una operació contra captadors d'associacions cannàbiques a Barcelona | Guàrdia Urbana de Barcelona

Una dotzena de persones han estat detingudes aquest dimecres al barri Gòtic i al del Raval de Barcelona en el marc d'una operació de la policia contra captadors d'associacions cannàbiques. Són persones que, principalment, intenten conduir turistes cap a aquest tipus de locals. L'operatiu policial s'ha fet de manera conjunta per membres de la Guàrdia Urbana de la capital catalana i dels Mossos d'Esquadra. De moment no han transcendit més dades sobre l'abast de l'operació o sobre els detinguts, més enllà del fet que les detencions dels presumptes captadors s'han fet al carrer.

La Guàrdia Civil intervé 719 kg de droga durant el 2018

Tal com es va fer públic ahir, al llarg de l'any passat, la Guàrdia Civil va intervenir a l'Aeroport de Barcelona un total de 719 quilograms de diferents tipus de droga. Com a conseqüència d'això, 79 persones de diverses nacionalitats van ser detingudes com a presumptes autors de delictes relacionats amb el tràfic de drogues. D'aquests 79 detinguts, 52 són homes i 27 dones.

Els agents també van realitzar unes altres 316 intervencions on van decomissar 261.651 de paquets de tabac i 2.298 quilograms de tabac picat valorats en 1.243.831 euros. La gran majoria de casos s'han donat en equipatges facturats de viatgers que havien estat denunciats per un presumpte delicte de contraban.

D'altra banda, la Guàrdia Civil, amb l'ajuda del personal de seguretat privada de l'aeroport barceloní, va realitzar unes altres 19 intervencions. En elles van intervenir 1.010.589 euros i 12.295 lliures a passatgers que no havien fet la perceptiva declaració per quantitats majors a 10.000 euros per viatjar fora d'Espanya i de 100.000 en moviments a l'interior del país.

Un treballador del metro de Barcelona pateix asbestosi per l'amiant

També ahir es feia públic que s'havia detectat el primer cas de malaltia greu causada per l'amiant al metro de Barcelona. Un treballador ha assegurat que pateix asbestosi, erigint-se com el primer cas de malaltia de caràcter greu a causa de la infecció.


Comentaris

envia el comentari