ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Dues noves agressions a ganivetades al centre de Barcelona

Les agressions es van produir ahir dissabte a Sant Martí i Ciutat Vella, respectivament | L'agressor del districte de Sant Martí té només 14 anys

Imatge de la Guàrdia Urbana patrullant pels carres de Barcelona
Imatge de la Guàrdia Urbana patrullant pels carrers de Barcelona | Arxiu

Nous episodis de violència als carrers de Barcelona. La Guàrdia Urbana de la ciutat comtal va detenir ahir un jove de només 14 anys per haver apunyalat un home al districte de Sant Martí. L’apunyalament, que va tenir lloc cap a les onze del matí del passat dissabte, 29 de setembre, va passar concretament entre els carrers Bilbao i Álaba de Barcelona i la víctima, de 34 anys, va ser atesa pel CAP del districte esmentat amb una ferida d’arma blanca al gluti.

El que més alerta de tot plegat, així mateix, és que hores després la Guàrdia Urbana va rebre l’avís d’un segon apuntalament, en aquest cas, a Ciutat Vella. Sobre les tres del migdia del passat dissabte i a plena llum del dia, s’hauria produït un apunyalament al carrer Comtessa de Sobradiel i el cos policial ja n’estaria buscant l’autor dels fets. El ferit, d’altra banda, va ser traslladat a l’hospital del Mar.

Tres agressions prèvies a Barcelona

No és el primer apunyalament dels darrers dies. El passat 28 de setembre, un home armat amb un matxet va agredir un altre home al carrer de Carretes i l’acció va ser enregistrada per alguns veïns de la zona, tal com es pot veure en aquest vídeo de CatalunyaDiari. L'home va ser traslladat en un centre mèdic amb lesions greus per arma blanca a les cames i cops a la resta del cos.

Els Mossos també van haver d'intervenir en l'agressió amb un ganivet a la Barceloneta el passat diumenge. En aquest context, un home va entrar a casa d'un altre persona, els dos de nacionalitat marroquina, i el va malferir amb l'arma blanca.

El 19 de setembre, un noi de 20 anys també va ser agredit amb un ganivet en aquest mateix carrer del Raval, al carrer de Carretes. Barcelona i concretament la zona de Ciutat Vella, amb els barris del Raval, el Gòtic i la Barceloneta s'han convertit en la zona zero de la inseguretat a la capital de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari