Mosso d'Esquadra d'esquena dins un vehicle

Detenen dues dones que drogaven i explotaven sexualment una menor a Barcelona

La van captar oferint-li una feina com a relacions públiques en un local d'oci nocturn

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) van detenir el 10 de desembre dues dones, de nacionalitat marroquina i de 32 i 38 anys,  com a presumptes autores d'un delicte d'explotació sexual de menors.

La investigació es va iniciar el passat mes de juny, quan els Mossos van tenir coneixement que dues dones estarien explotant sexualment una menor des de feia mesos a Barcelona.

L'obligaven a consumir substàncies estupefaents

Fruit de les indagacions policials els agents van constatar que la menor havia vingut el mes de febrer d'aquest any a la ciutat de Barcelona  a passar uns dies amb uns amics. Una nit va conèixer en un local d'oci nocturn de la ciutat una dona de nacionalitat marroquina que  li va oferir treballar com a relacions públiques del local a canvi d'una important remuneració econòmica. Aquesta va acceptar l'oferta i es va traslladar a viure al domicili que la dona tenia a Barcelona.

Al cap de pocs dies l'actitud de la dona va canviar i la va induir a consumir substàncies estupefaents i a mantenir relacions sexuals amb diferents homes a canvi de diners. La dona, amb l'ajuda de l'altra detinguda, aconseguien els clients al mateix local on havien conegut la menor.  Obligaven la jove a entregar els diners que guanyava, i quan es negava a mantenir relacions sexuals rebia amenaces per part de les adultes, en alguns casos amb una arma de foc.

Un dispositiu policial va permetre detenir les dues dones, marroquines de 32 i 38 anys, el 10 de desembre. El mateix dia, els agents van entrar als seus domicilis a Barcelona i Mataró, on van intervenir una arma de foc i 7.650 euros en efectiu. Les arrestades van passar a disposició judicial l'11 de desembre i van quedar en llibertat amb càrrecs amb mesures cautelars.

També et pot interessar...