Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Edifici d'Oviedo

Les dues germanes mortes a Oviedo eren bessones i tenien 12 anys

Les nenes, de nacionalitat russa, han mort després de saltar des d'un sisè pis

Dues germanes bessones de 12 anys han mort a Oviedo després de saltar per la finestra d'un sisè pis on residien amb la seva família.

El barri de l'Eria no dona crèdit al succés que ha tingut lloc aquest divendres, 19 de maig, a les 9.00 hores en un habitatge del carrer Facetos. Les petites, de nacionalitat russa, han mort en precipitar-se per una finestra a unes escales interiors del seu domicili a Oviedo, situat a prop de l'antic Hospital Universitari Central d'Astúries.

La veritat és que la notícia ha corregut com la pólvora i de tot això ha informat el diari asturià La Nueva España. Malauradament, quan els serveis sanitaris del 112 han arribat al lloc dels fets, no han pogut fer res per les dues menors.

Dues germanes bessones de 12 anys moren a Oviedo després de caure d'un sisè pis

Els seus familiars, més concretament els seus pares, només conèixer el que ha passat han rebut ajuda psicològica per part dels professionals sanitaris que han acudit ràpidament al lloc. En assabentar-se de la notícia després de rebre una trucada d'alerta, s'hi han personat diversos agents de la Policia Judicial i Científica per començar una investigació àrdua. L'objectiu és dilucidar què ha pogut passar perquè aquestes dues germanes bessones, de 12 anys, hagin caigut pel pati de l'escala.

Les investigacions inicials no descarten cap hipòtesi

A l'espera que l'autoritat judicial autoritzi l'aixecament dels cadàvers, cap de les hipòtesis han estat descartades. Estem parlant que podria ser una mort accidental o bé un suïcidi de les menors. Diversos mitjans asturians han informat puntualment de la informació que se sap, fins ara, d'aquest succés que ha deixat paralitzat el barri de l'Ería a Oviedo.

Ara com ara, es coneix que la família de les dues nenes que han mort aquest matí procedeixen d'Europa de l'Est, concretament de Rússia. La veritat és que feia força temps que residien en aquest edifici de la capital asturiana. Les menors estudiaven a l'escola de l'Ería, un centre molt proper al pis on vivien.

Les bessones vivien amb els seus pares des de fa temps en aquest edifici

De moment, són poques les dades existents sobre aquest terrible succés que ha copejat de la pitjor forma aquesta família, que encara no dona crèdit de la desgràcia de les dues germanes bessones. Tristament, han mort a l'acte després de caure des de la finestra del pis on vivien amb els seus pares.

Imatge d'un cotxe de la policia nacional
La Policia Nacional ha confirmat que les menors han mort a l'acte. | EUROPA PRESS

Certament, aquesta notícia ha provocat un enrenou important a la zona amb l'arribada de curiosos que volien conèixer en primera persona què hi ha pogut passar. Aquest matí plujós a Oviedo s'ha tenyit de dol amb una notícia que posa els pèls de punta.

Aquest dolorós succés té lloc tres mesos després d'un esdeveniment semblant ocorregut a Sallent (Barcelona). A aquesta localitat barcelonina, el 21 de febrer, dues bessones, també de 12 anys, van saltar al buit des del balcó de casa seva des d'un tercer pis. Cal recordar que una de les nenes va morir a l'acte i l'altra va resultar ferida de gravetat.