Manuel Pimienta en trobar-se el seu bebè asfixiat: «Alguna cosa li ha fet la meva dona»

El pare ja s'havia plantejat anteriorment el divorci

Imagen del pequeño y su padre.
Imatge del petit i el seu pare | Antena 3

  

Manuel Pimienta es va trobar amb la pitjor escena que podria donar-se quan va arribar a la seva casa de Toledo i va veure el seu bebè mort als braços de la seva dona. Es va quedar sense paraules i molt impactat, mentre que la mare del petit estava asseguda amb el seu fill a sobre, en silenci i «com anada».

El pare de la criatura va trucar immediatament al 112 i va descriure el que estava veient. Des d'un primer moment, ell va sospitar de la seva dona: «Alguna cosa li ha fet al meu fill». «Déu meu vida meva, el meu tresor! No em fotis!», cridava enfonsat. No es podia creure la duríssima situació que estava vivint, la persona a qui més estimava havia deixat de respirar amb tan sols 18 mesos.

L'àudio de la conversa telefònica gravada pel 112 era estremidor. El pare no sabia què fer, ja no podia salvar el petit i estava desesperat. El metge que l'estava atenent li va insistir a continuar explicant-li tot: «Continuí fent sense parar lo del nen, d'acord? Sense parar, continuí fins que arribi el metge, per favor, d'acord?».

Van discutir uns dies abans

El pare del petit va tenir una forta discussió amb la seva parella el cap de setmana anterior al tràgic succés, així com va explicar 'Espejo Público'. De fet, va assegurar que en els últims mesos discutien per qualsevol cosa, encara que fos insignificant. «Vaig arribar a pensar a divorciar-me, però no ho vaig verbalitzar», afegia Manuel.

Imagen de la petición de la Fiscalía.
Imatge de la petició de la Fiscalia | Antena 3

 

 

L'autòpsia del petit indica que la mort del nen va ser causada per una asfíxia mecànica, mentre que la mare va donar una versió diferent, ja que relata que va tombar-se a fer la migdiada i quan es va despertar havia asfixiat el bebè. Aleshores, va pretendre llevar-se la vida i suïcidar-se, però en aquell moment va aparèixer el seu espòs.


D'altra banda, la Fiscalia i l'acusació particular sí que acusen la mare d'haver comès l'assassinat i demanen que se li apliqui la presó permanent revisable. Tanmateix, en aquests últims dies li han donat la llibertat provisional.


Comentaris

envia el comentari