VÍDEO URGENT

⚫️ Una avioneta catalana s'estavella a Navarra

El bus de Barcelona preferit pels carteristes

La línia 24 és la més coneguda per ser molt freqüentada per carteristes degut a la massificació turística que hi puja, la línia 92 que uneix el parc Güell fins al passeig marítim també pateix una problemàtica com aquesta
Un dels molts autocars públics de Barcelona | TMB

 

La línia 24 de bus a Barcelona és un niu de carteristes. La línia d'El Carmel i Paral·lel, passa pel Parc Güell i pel passeig marítim, fet que molts turistes agafin el bus per poder gaudir dels indrets que ofereix la capital catalana. Els lladres aprofiten que en aquesta línia hi ha molt turisme i fan de les seves per robar als passatgers.

'El Periódico' recull el testimoni de Mario de Pablo, delegat sindical del SIT (Sindicat Independent del Transport), i explica que és un focus de lladres. «El que fa més pena és quan et trobes pel bus documentació de persones grans. Ja saben a qui roben». A causa del turisme que passa per la línia, el bus també és un niu de carteristes, on afegeix que «Abans teníem detectats a tots els carteristes, ara hi ha tants que és impossible. A més, van combinant bus i metro». El cas de la línia 92 és igual pràcticament que el de la línia 24. El recorregut és molt semblant al primer, inicia la seva ruta al passeig Marítim, passant per la Sagrada Família i el Parc Güell. Plagada de turistes, també és focus per carteristes. Molts veïns, que agafen aquestes línies per poder arribar a casa seva, han denunciat milers de robatoris i quina és la greu situació que viuen aquestes dues línies de bus de Barcelona.