MÉTEO

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

El cantant Javo desapareix després de ser amenaçat de mort

L'artista va ser vist per última vegada a la seva residència a Lugones el passat 26 de maig
Cartell difós a través de Facebook denunciant la desaparició de Javo. | Facebook

 

El cantant asturià Javo, nom artístic amb el qual es coneix a Javier Moros, ha desaparegut en estranyes circumstàncies després d'haver rebut amenaces de mort a través de les xarxes socials. Pel que sembla, segons 'La Voz de Asturias', l'última vegada que va ser vist va ser divendres passat 26 de maig al seu domicili a Lugones, Astúries, i es desconeixen els motius de la seva desaparició. Una desaparició que ha estat denunciada, tant a través d'un cartell publicat a Facebook, com davant les autoritats, que actualment investiguen el succeït per a trobar el seu parador.

Va ser també a través de Facebook on el mateix Javo va denunciar el 13 de maig que havia rebut amenaces de mort a través d'un àudio. «Després d'aquesta i diverses amenaces de mort més, no em queda més remei que posar això en mans de la policia», explicava el cantant, qui al mateix temps afegia que el que més el va ofendre era «el to xenòfob d''espanyol de merda'», un dels molts insults que l'artista va haver de suportar en escoltar la gravació.

 

Al missatge, que estava gravat en castellà però amb accent estranger, es pot escoltar com una veu masculina l'amenaça dient: «Et tallaré els collons, fill de puta, espanyol de merda, comprens? Et mataré, fill de puta. Tu ets un 'pendejo'». D'altra banda, 'La Nueva España' detalla que la Policia Nacional sospita que podria tractar-se d'una desaparició voluntària, si bé la coincidència amb la denúncia que va realitzar el cantant després de rebre les amenaces ha sembrat la incertesa.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris