El CNI s'uneix a la cerca de Diana Quer centrant-se en els empresonats per narcotràfic

Els serveis d'intel·ligència espanyols s'han unit a la Unitat Central Operativa de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil

Imatge d'arxiu de Diana Quer | Facebook

Tot i que sembla que la recerca es troba estancada, el cas de Diana Quer segueix avançant i la Guàrdia Civil no ha parat ni un moment des que van veure per últim cop la jove amb vida el passat 22 d'agost al petit municipi d'A Pobra do Caramiñal. L'última novetat coneguda sobre el cas, segons publica 'ES Diario', és que els investigadors estan començant a explorar altres vies, acostant-se a un possible «desenllaç imminent» del cas.

En aquesta línia, diversos efectius del CNI s'han unit als agents de la Unitat Central Operativa de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil que han dirigit la recerca durant els últims mesos per dur a terme una nova estratègia que podria resultar clau en el cas de la jove desapareguda. Segons la informació publicada pel mitjà citat, el CNI estaria pentinant les presons espanyoles i alguna sud-americana, per poder donar així amb una pista que resulti clau per trobar la jove. 

Pel que sembla, el CNI té clar que la pista que segueixen els investigadors sobre que Diana Quer podria haver estat raptada per les xarxes del narcotràfic és prou fonamentada per seguir-la. Per això esperen trobar, a través dels reclusos relacionats amb aquest tipus d'organitzacions, més informació de la que tenen per trobar a Diana, que fa gairebé set mesos que està desapareguda.


Comentaris

envia el comentari