El conductor del camió de Berlín va intentar evitar la massacre

L'home, de nacionalitat polonesa, va ser trobat mort a la cabina del vehicle, al seient de l'acompanyant, amb ferides d'arma blanca i impactes de bala

El camió encastat a Berlín | Reuters

El conductor i propietari del camió que va impactar contra el mercat de Nadal de Berlín va intentar evitar l'atemptat a últim moment. Segons explica el diari alemany Bild, basant-se en dades de la investigació policial, l'home de nacionalitat polonesa va ser trobat mort a la cabina del vehicle, al seient de l'acompanyant, amb ferides d'arma blanca i impactes de bala.

La policia creu que, quan el camioner es va adonar de les intencions de l'autor de la massacre, va intentar agafar el volant per desviar el vehicle i va oposar-se al terrorista. Aquest últim s'hauria intentat desfer del camioner apunyalant-lo i quan el vehicle es va aturar va disparar-li i va escapar-se a peu. El camioner mort tenia 37 anys, es deia Lukasz i era pare d'un nen.

D'altra banda, l'expressió més repetida avui en diaris de tot el món és «Cacera a l'home», després de la detenció equivocada d'un sospitós, l'autèntic autor de la massacre continua desaparegut i armat.


Comentaris

envia el comentari