El correu que va rebre SOS Desapareguts no va ser enviat per Diana Quer

El missatge es va enviar des d'una xarxa que permet conservar l'anonimat

Los padres de Diana Quer. | La voz de Galicia
 

Fa escassos dies un nou succés va tornar a sacsejar la recerca de Diana Quer. L'organització SOS Desapareguts va rebre un misteriós correu signat, suposadament, per Diana. «Estic bé, necessito estar un temps fora d'Espanya. Salutacions, Diana Quer» una frase que tornava a omplir d'esperança els pares de la jove desapareguda. El text va ser analitzat posteriorment pels agents de la Guàrdia Civil i posat a disposició del jutge de la causa, però segons publica La Voz de Galicia, es tracta d'una pista falsa. 

La realitat és que Diana Quer ni va escriure ni va enviar el correu. La Guàrdia Civil ja ha comunicat aquesta mala notícia a la seva família, assegurant que el missatge és obra d'un usuari anònim que es va fer passar per la jove madrilenya. Ara els investigadors es troben davant de diverses hipòtesis: la més evident és que es tracta d'algú sense cap mena de relació amb la desapareguda que tan sols buscava provocar la revolada mediàtica. Per amagar la identitat del subjecte el correu es va enviar des d'un servidor TOR, un mecanisme que no revela ni identitats ni adreces IP, en el que es denomina la deep web o web profunda.

Segons el diari gallec, Juan Carlos Quer confessa que el correu els va brindar una mica d'esperances, encara que per un breu espai de temps. En qualsevol cas, els pares de la jove no perden l'esperança de trobar a la seva filla amb vida. Diana López-Pinel és conscient que el correu no va ser escrit per la seva filla, ja que el més lògic és que hagués enviat la missiva a la seva família i no a SOS Desapareguts. Cada dia que passa es complica la recerca i es redueixen les possibilitats de trobar la jove amb vida. No obstant això, el cas encara està lluny de la seva fi.


Comentaris

envia el comentari