El cos de la Veneno fa un mes que és al dipòsit i la seva família no sap què fer-ne

El jutge va paralitzar el seu trasllat després de la segona autòpsia, però la família vol realitzar una tercera prova

Imatge de La Veneno | El Español

Cristina Ortiz va morir fa un mes i el seu cos es troba encara en el Tanatori Nord de Madrid a l'espera que la seva família decideixi què fer amb ell. Segons explica l'Español, els familiars de la Veneno no acaben de creure's els resultats de les dues autòpsies realitzades a la vedette i que confirmen que la causa de la seva mort va ser un accident natural, per la qual cosa estarien plantejant-se demanar una tercera prova, aquesta vegada de forma privada. Mentrestant, la família segueix desemborsant diners de les seves butxaques i el cos de la Veneno empitjora el seu estat cada dia.

De moment, els familiars de la Veneno s'han gastat 10.000 euros per mantenir el seu cos en el Tanatori, a raó de 360 euros diaris, però les despeses podrien multiplicar-se si realitzen una tercera autòpsia que costaria 1.500 euros més, que se sumaran a la incineració del cos, de 1.200 euros, i les despeses administratives que podrien rondar els 400 euros. Segons explica L'Español, la data límit perquè un cos romangui al dipòsit sol ser de 30 dies, abans que el seu estat de descomposició acceleri. La data per a la seva sepultura es va fixar per al passat 12 de novembre, però les peticions de la família de Cristina d'una segona autòpsia van retardar l'enterrament.

La segona prova va demostrar de nou que la seva mort va ser causada per un accident domèstic, però la família encara no està conformes amb aquest resultat i volen repetir la prova una tercera vegada. De moment, la Veneno segueix sense poder descansar en pau mentre la seva família allarga els tràmits per a la seva incineració i la seva parella, Alin, aprofita la situació per lucrar-se fent 'bolos' en discoteques i locals de tot el país. Quan la Veneno sigui finalment incinerada, el seu últim desig va ser que s'escampessin les seves cendres pel Parque del Oeste, on va afirmar «ser una puta feliç».


Comentaris

envia el comentari