El fàcil accés de George Michael a l'heroïna podria haver acabat amb la seva vida

El cantant va morir diumenge passat a casa seva, a Anglaterra

El cantant George Michael ha mort aquest Nadal | Arxiu
 

Un accés massa directe i fàcil a les drogues. Aquesta és la teoria que manifesta el conegut publicitari Gary Farrow, amic íntim de George Michael, sobre les causes de la mort del cantant. Michael perdia la vida diumenge passat, el dia de Nadal, quan va ser trobat mort en el llit. Encara que segons han informat diversos mitjans la causa directa de la mort va ser una fallada cardíaca, l'autòpsia haurà de determinar què va fer que el seu cor deixés de bategar.

Segons Farrow, l'«accés massa fàcil» de Michael a les drogues podria haver contribuït al seu fatal final. «L'accés fàcil a certes drogues ha estat la causa dels seus últims problemes de salut. El meu amic George Michael era massa intel·ligent com per tornar a reprendre de forma conscient aquests hàbits tan poc saludables, però imagino que quan la malaltia és massa difícil de suportar, és gairebé impossible lluitar contra això», va dir Farrow en unes declaracions que recull el Daily Mail.

A més, una font del The Sun giraria en la mateixa direcció i apuntaria directament a l'heroïna. El seu consum per part de Michael l'hauria portat a urgències en diverses ocasions en els últims temps, segons aquestes declaracions. Fa quatre anys, dues ambulàncies es van personar a la seva casa i el cantant va ser ingressat. El capítol va ser d'allò més misteriós: mai es va donar cap explicació sobre aquesta atenció hospitalària.


Comentaris

envia el comentari