El futbol 'amateur' tarragoní viu greus incidents violents durant el cap de setmana

En una de les agressions es va ferir un àrbitre de 17 anys

Raúl Berlanga va rebre diversos cops a la cara, provocant-li una ferida a l'orella. | Cedida

La violència a les grades dels camps de futbol és un problema que sembla que no hi ha manera d’erradicar. Malgrat la conscienciació que s’intenta fer des de la Federació Catalana de Futbol a través de campanyes, com ara la de «Zero insults a la grada», els enfrontaments continuen ben present en el futbol base i 'amateur'. El passat dissabte 19 de febrer, un partit de Tercera Catalana a Reus va ser l’escenari d’un greu incident. El matx, que enfrontava la Pastoreta i el CF Canonja, es va desenvolupar sense cap moment de tensió però va finalitzar amb una batalla campal després d’un penal que va suposar l’empat de l’equip visitant. El detonant va ser el llançament d’una ampolla per part d’un jugador local i dues persones van resultar ferides, una d’elles va necessitar set punts de sutura al cap.

Els set punts de sutura que ha rebut al cap després de l'agressió patida. | Cedida

 

Però aquest no va ser l’únic cas de violència en un camp tarragoní durant aquest cap de setmana. Un àrbitre de 17 anys va patir una agressió d’un entrenador mentre es disputava un partit entre l’Escola Valls i el Cultural Bonavista, a Valls, a l'Alt Camp. L’agressor era a la graderia després de ser expulsat i va baixar al terreny de joc per fer-li un cop de cap.

Malauradament, aquests no són casos aïllats. Situacions d’aquest tipus es viuen sovint en camps de futbols catalans, on moltes vegades hi juguen menors d’edat. Si vosaltres també heu viscut una situació similar ens podeu explicar els fets i fer-nos arribar fotografies i vídeos al 639 048 422, o bé a través de Facebook o Twitter.


Comentaris

envia el comentari