El germà de Chiqui Martí, l'stripper de Crónicas Marcianas, continua desaparegut

El van veure per última vegada el 2 de febrer a Barcelona

Fotografia del desaparegut. | Twitter / @sosdesaparecidos

ACTUALITZACIÓ 13.30 hores | Ha aparegut el germà desaparegut de Chiqui Martí

Chiqui Martí ha informat a través del seu compte de Twitter que el seu germà, desaparegut des del passat 2 de febrer, ja ha aparegut. 

L'stripper Chiqui Martí, que va participar en diversos programes de Crónicas Marcianas, va publicar fa pocs dies al seu compte de Twitter: «Estem tots molt angoixats. Per favor si algú el veu, ¿seria tan amable de trucar al 112? El meu germà està malalt». Posteriorment s'ha confirmat que Raúl segueix desaparegut, el van veure per últim cop prop de l'Hospital Sant Pau de Barcelona el 2 de febrer.

Segons declaracions de SOS Desaparecidos recollides per El Español, «Han trucat algunes persones que asseguren haver-lo vist, però de moment no tenim certesa de res». El desaparegut respon a la següent descripció: 1,52 metres d'alçada, cabell morè i complexió gruixuda. Segons la publicació de l'associació de desapareguts, Raúl necessita medicació per poder viure.

Si algú té qualsevol tipus d'informació sobre Raúl, pot posar-se en contacte amb SOS Desaparecidos a través dels telèfons 34 642 650 775 i 34 649 952 957. També pot enviar un missatge al correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.


Comentaris

envia el comentari