ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

El jove detingut a Chella confessa la mort de l'adolescent desapareguda

El cadàver ha estat trobat avui en un avenc d'aquesta localitat valenciana
La jove no ha anat a l'institut. | Cedida

 

El jove detingut aquest divendres a Chella (València) ha confessat la mort de l'adolescent de 16 anys desapareguda dimecres al municipi i el cadàver del qual ha estat trobat avui en un avenc d'aquesta localitat valenciana, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

El noi, major d'edat i amic de la víctima, ha estat arrestat després trobar-se el cos sense vida d'una menor a Chella, que posteriorment s'ha comprovat que es correspon al de l'adolescent desapareguda al municipi dos dies abans. Segons les primeres investigacions, el jove no tenia relació sentimental amb la noia, de nom Vanesa, segons les mateixes fonts.

 

Agents de la Guàrdia Civil han localitzat aquest matí el cos de la noia, que es trobava nu a diversos metres de profunditat en un avenc, pel que ha estat necessària la participació del Grup Rural de Rescat i Intervenció en Muntanya per recuperar-lo. La nena se'n va anar dimecres passat al cinema amb dos amics, va tornar i va sopar al seu domicili i després li va dir a la seva mare que se n'anava a casa d'unes amigues. Aparentment, es quedava a dormir a casa d'unes amigues però l'endemà no va anar al col·legi, pel que la mare va presentar ahir a la tarda la denúncia. Sobre el cas s'ha decretat el secret de sumari i es practicarà l'autòpsia per determinar les causes de la mort de la menor.