URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

'El Jueves' respon amb un genial tuit a Eduardo Inda i es fa viral a la xarxa

El director d'Okdiario va carregar aquest dijous en un video contra Units Podem i la seva moció de censura a Mariano Rajoy

 

Eduardo Inda, director del diari 'Okdiario', va penjar un vídeo en contra de Units Podem al seu perfil de Twitter. El clip, titulat 'Pablo, lo tuyo de hoy se resume en cuatro palabras: ga-ti-lla-zo', el periodista acusava el partit de Pablo Iglesias de ser el centre d'atenció i d'haver fet un ridícul espantós al congrés dels diputats. Les paraules d'Inda van generar un debat a la xarxa, que es va omplir de comentaris a favor i en contra el discurs del director d'Okdiario'. Però el que més ressò va donar va ser la resposta que li va propinar la revista satírica 'El Jueves'.

Fent ús del seu humor, la publicació va corregir al periodista amb una piulada que ficava «Eso son cuatro sílabas, Eduardo, no cuatro palabras. Una cosa es saltarse las clases de periodismo y otra saltarse las de la guardería». El missatge ja ha superat les 5.000 comparticions i ha arribat a un gran nombre de comentaris dels usuaris a favor de la revista.