El misteriós secret que aquesta dona va amagar al seu marit durant cinquanta anys

L'home quasi va morir d'un ensurt quan finalment va saber la veritat
Imatge de dos ninots de ganxet | cedida

 

Hi ha històries que són capaces d'entendrir a qualsevol, dignes de les millors pel·lícules romàntiques del cinema. N'hi ha unes altres que aporten un bon pessic d'humor a les nostres vides, sempre benvingut per al dia a dia. I després n'hi ha que són capaces de donar-nos una miqueta de cada cosa, com la que ara us expliquem.

Una parella que feia cinquanta anys que estaven casats ho havien compartit tot durant la seva relació, excepte una cosa. La dona tenia una vella caixa de sabates a la part superior del seu armari i mai va deixar al seu espòs que la toqués. Ni tan sols podia esmentar-la o preguntar què contenia. Amb el pas del temps, l'home va acabar oblidant la seva existència, fins al dia en què la seva esposa va ser ingressada a l'hospital.

 

Ella, pensant que no li quedava molta vida, va decidir permetre al seu marit obrir la misteriosa caixa. Una vegada a casa, l'home va obrir la caixa i es va trobar dins dues nines de punt de ganxo teixides a mà al costat de 95.000 dòlars. L'home va quedar totalment sorprès per la troballa i va córrer a l'hospital per demanar-li a la seva dona explicacions sobre això. Ella va confessar que abans de casar-se, la seva àvia li va recomanar teixir una nina cada vegada que s'enfadés amb el seu marit com a mètode per mantenir la calma i aconseguir que la relació prosperés. L'home es va alegrar i va pensar que era un bon senyal que la seva dona solament hagués estat dues vegades realment enfadada amb ell durant els cinquanta anys que portaven casats. Però la història no va acabar aquí.

L'home també volia saber d'on havien sortit els diners que estaven a la caixa de sabates, i la seva dona va respondre que ho havia guanyat amb la venda de totes les nines que havia teixit al llarg de la seva vida. Sens dubte, no van ser dos les vegades que s'havia enfadat amb ell, sinó més aviat incomptables ocasions.

Més notícies de la categoria Successos