El nen australià de 7 anys desaparegut després de l'atemptat de Barcelona «sempre ha estat localitzat»

El petit es troba a en un hospital, però no ha trascendit el seu estat de salut

 
Imatge de Julian Cadman.| Facebook

El nen australià de 7 anys que es donava per desaparegut després de l'atemptat a La Rambla de Barcelona es troba en un hospital i «sempre ha estat localitzat», han informat fonts policials. Les mateixes fonts han assegurat que el menor «mai ha estat desaparegut», tot i que no han volgut precisar l'estat de salut en el qual es troba. És més, a policia catalana ha assegurat que no cercava cap menor desaparegut en els atemptats de Barcelona i Cambrils. 

Els Mossos d'Esquadra han assegurat que totes les víctimes i ferits estan localitzats i es treballa en la seva identificació, i han demanat respecte per les famílies de totes les víctimes. La família del menor australià, que es trobava a la capital catalana amb la seva mare per assistir a unes noces, havia denunciat la desaparició a través de missatges compartits a les xarxes socials.

El màxim mandatari del govern d'Austràlia, Malcolm Turnbull, havia lamentat «l'agonia per la qual està passant el seu pare i la seva família» i havia demanat a tothom que dediqués «una oració» per al nen. El tiet del petit, Tony Cadman, va ser qui va donar la veu d'alarma a través de Facebook, on va demanar ajuda a tota la gent de Barcelona per trobar Julian, ​​ja que l'home resideix actualment a Sydney. 


Comentaris

envia el comentari